ŞEVKET GÜNAY'IN VEDA MESAJI

Bursa Voleybol İl Temsilcisi, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Kurucusu ve eski Başkanı Şevket GÜNAY aldığı şok kararla İl Temsilciliği görevini bıraktığını açıkladı.

Sayın Şevket GÜNAY'ın Veda Mesajı

Değerli Voleybol Ailesi;

 

Hayatımın önemli bir parçası olan Voleybol’a Hakem, Hakem Kurulu Üyelikleri, Gözlemci, TVF MHK Üyeliği, Dernek Başkanlığı, Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanlığı ve en son Voleybol İl Temsilcisi titri ile 28 yıl zevkle hizmet vermeye çalıştım. Voleybol sporunun gelişmesi, sporcu ve kulüp sayısının artması, hakem ve gözlemcilik müesseselerinin tüm Türkiye’de örgütlenerek bir çatı altında toplanmasını, bu sayede bilgi, beceri ve sosyal aktivitelerini geliştirmeleri ve paylaşmaları adına uzun yıllar arkadaşlarımızla birlikte uğraş verdik. Birçok dostum ve arkadaşım oldu.

 

Her şeyin bir sonunun olduğu muhakkak; Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 07/07/2011 tarih, 2486 sayılı yazıları gereği illerde yeniden oluşturulacak İl Temsilciliği kadroları için aday olmak isteyen arkadaşlarımın önünü açmak, onların aday olmalarını teşvik etmek için İl Temsilciliği görevimi 27.07.2011 tarihi itibariyle istifa etmek suretiyle bıraktım.

 

Çalışmalarımda adil olmaya, hiç kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Zaman zaman yaşadığımız sıkıntı ve sorunları paylaşarak kendi içimizde çözmeye çalıştım. Netice itibariyle insanız; farkında olmadan kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarım varsa onlardan özür dilerim. Ben bütün arkadaşlarıma eğer hakkım var ise helal ediyorum; sizlerinde bana haklarınızı helal etmenizi diliyorum.

 

Çalışmalarımda bana destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn.Ömer Gümüş’e, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkan ve Yönetim Kuruluna, basınımıza, salon amirleri ve görevlilerine, Kulüp Temsilcileri ve antrenörlerine, Tertip Kurulu ve İl Hakem Kurulu Üyelerine, tüm Hakem ve Gözlemci arkadaşlarıma teşekkür eder, Voleybol Ailesinin bir ferdi olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da camiamızın sıkıntılı ve sevinçli günlerinde her zaman yanında olacağımı, üzerime düşen maddi ve manevi desteğimi sürdüreceğimi bildirir, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

 

 

Saygılarımla,

Şevket GÜNAY

 

 

Değerli hocamıza Türk Voleyboluna hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

 

Şevket GÜNAY : 0.532.4319878

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır