NİHAT ERMİHAN'DAN "SON DÜDÜK"'E DAVET

18 Eylül 2011 tarihinde CEV Hakem Komisyonuna seçilen Uluslararası Hakemlerimizden Nihat ERMİHAN 09 Ekim 2011 tarihinde Fenerbahçe - Eczacıbaşı Vitra Bayanlar Süper Kupa Maçı ile hakemliğe son noktayı koyuyor.

Nihat ERMİHAN hakemliğe son noktayı koyacağı bu gününde tüm dostlarını ve voleybol ailesini yanında görmekten mutluluk duyacaktır.

Nihat ERMİHAN'a Türk ve Dünya Voleybol Hakemliğine katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

NİHAT ERMİHAN KİMDİR?
02 Nisan 1958 Ankara doğumlu Nihat ERMİHAN, voleybola 1972 yılında oyuncu olarak başladı. 1981 yılında voleybol antrenörü olan ERMİHAN, 1983'te hakemliğe geçiş yaptı. 1992 yılında Rusya'nın St. Petersburg kentinde katıldığı Uluslararası Hakemlik sınavını kazanıp 19 yıl boyunca Uluslararası Hakem olarak ülkemizi Dünya Şampiyonaları, Dünya Grand Prix'si, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri ve Dünya Liginde başarıyla temsil eden ERMİHAN, 2 kız çocuğu babası.
Nihat ERMİHAN, hâlen Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı ve 18 Eylül 2011 tarihi itibariyle de CEV Hakem Komisyonu Üyesi seçilerek görevlerine devam etmektedir.
 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır