ULUSLARARASI ADAY HAKEM KURSU BAŞLADI

FIVB tarafından ülkemizde düzenlenen “FIVB Uluslar arası Aday Hakem Kursu” Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ev sahipliğinde Ankara Limak Ambassadore Hotel´de başladı.

 

FIVB Hakem Komitesi Üyesi Sergey TITOV yönetiminde ve Oyun Kuralları Komisyonu Üyesi Jacek SPISAK yönetiminde başlayan kursta aday hakemler öncelikle yazılı ve sözlü İngilizce sınavlarına tabi tutulmalarının ardından, Türkiye Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri ve CEV As Başkanı Sayın Dr.Sinem MAVİLİ´nin yaptığı açılış konuşmasıyla dersler başladı. Dr.Sinem MAVİLİ açılış konuşmasında ülkemize misafir olarak gelen ve ülkemizi temsil eden uluslararası aday hakemlerimize başarılar diledi.

Sergey TITOV da, Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, Türkiye Voleybol Federasyonuna düzenledikleri bu aday hakem kurs organizasyonunda diğer düzenlenen uluslararası organizasyonlar eksiksiz ve mükemmel olmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Ülkemizde açılan Uluslararası voleybol aday hakemlik kursuna 13 farkılı ülkeden toplam 20 aday katılırken, Ülkemizden Ozan Çağı SARIKAYA (Adana), Burhan İLHAN (Ankara), Sadettin DENERİ (Bursa) ve Ebru MERİÇKAN (İstanbul) 26 Mart 2012 tarihine kadar devam edecek kursa devam edeceklerdir.

Voleybol ailesi adına kursa katılan 4 aday hakemimize hayırlı olsun dileklerimizle, yapılacak olağan eğitimler ve sınavlarda başarılar diliyoruz.

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır