ANKARA VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ 11. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu 31 Ekim 2015 tarihinde Ankara Volley Hotel`de 67 üyenin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.


 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan 11. Olağan Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Yüksel GÜRSOY, katip üyeliklerine de Erkan YILDIRIM ve Faruk Utku BİÇER’in seçilmesinin ardından gündem maddelerine devam edilmiştir.


 

Gündem gereği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Dernek Başkanı Çetin OK tarafından okumasının ardından, Denetim Kurulu Raporu Emsal MALLI tarafından okunmuş ve sonrasında Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Raporlarının ayrı ayrı ibrası Genel Kurul Üyelerinin oylamasına sunularak kabul edilmesinin ardından, Tahmini Bütçenin sunumuna ve görüşülmesine geçilmiş ve sonrasında yapılan oylamayla kabul edilmiştir.


 

Genel Kurul’da mevcut Yönetim Kurulunun talebi ve Genel Kurulu Üyelerinin oylarına sunulması ve sonrasında kabulü ile Dernek Üye Giriş Aidatları 20 TL’ye, aylık Üye Aidatları’da 10 TL (yıllık 120 TL) olarak yeniden belirlenmiştir.

11. Olağan Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

1

ÇETİN OK

1

ONUR HOŞNUT

2

MUSTAFA YURTSEVER

2

BURHAN İLHAN

3

ASALET KARAYEL

3

SADIK CANYURT

4

ERHAN ALPARSLAN

4

SERPİL AKÇAY

5

A.YÜCEL YOLAGELEN

5

İSMAİL YILDIRIM

6

YÜKSEL GÜRSOY

6

GÜRDOĞAN AYDIN

7

İBRAHİM ÜNAL

7

KORAY YILMAZGİL

8

SELÇUK VURAL

8

BAYRAM MARAZ

9

AYTEN ESRA ZEYREK

9

İSMAİL ÇOBAN

DENETLEME KURULU (ASİL)

DENETLEME KURULU (YEDEK)

1

ATİLLA BABA

1

ÖZCAN GÜNAL

2

HALİL TATAR

2

MUHSİN DİRİM

3

M.ZEKAİ CANGÖZ

3

FUAT SAVAŞ

DİSİPLİN KURULU (ASİL)

DİSİPLİN KURULU (YEDEK)

1

MEHMET DEMİRDELEN

1

YALÇIN TÜRKDÖNMEZ

2

SADETTİN ŞATIROĞLU

2

AYŞİM ERGİNAY

3

PINAR AÇIKGÖZ

3

TUNCAY KANDEMİR

Bundan önceki Yönetim Kuruluna görev yapan tüm üyelerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, göreve yeni seçilerek gelen Yönetim Kurulu üyelerimize de çalışmalarında başarılar dileriz.









voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır