VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ “BOWLİNG BAHAR TURNUVASI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ



Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimiz tarafından 20 Nisan 2016 Çarşamba günü ANTARES ROLLİNGBALL Bowling Salonunda gerçekleştirildi. 


Turnuva 8 grup halinde 2 oyun üzerinden oynanan müsabakalar sonunda erkek ve bayan bireysel kategorilerinde ilk üç dereceyi alan katılımcılara madalya ve kupaları düzenlenen törenle takdim edildi. 

 

Turnuva sonunda sıralama aşağıdaki şekilde oluşmuştur; 

Bayanlar Kategorisi 

Özlem DELLAL (BİRİNCİ) 

Hilal KAYA (İKİNCİ) 

Elif DEMİR (ÜÇÜNCÜ) 

Erkekler Kategorisi 

Gökhan NARİN (BİRİNCİ) 

Erkan YILDIRIM (İKİNCİ) 

Cengiz ASLAN (ÜÇÜNCÜ) 

 

Dereceye giren katılımcıların madalya, kupa ve ROLLİNBALL ödülleri Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Nuri KILIÇ, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK, İl Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Hülya SAYDAM, Gözlemcilerimizden Menderes SAYDAM, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz A.Yücel YOLAGELEN ve Erhan ALPARSLAN tarafından takdim edilmiştir. 


Turnuvaya iştirak eden tüm katılımcılara, ROLLİNBALL tesisilerine, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Genel Sekreteri Uluslararası Hakemlerimizden Mehmet DEMİRDELEN’e teşekkürlerimizi sunar, dereceye giren üyelerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz. 

 




voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır