YÜKSEL GÜRSOY HAKEMLİK KARİYERİNİ SONLANDIRDI



Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Hakemlerimizden Yüksel GÜRSOY 11 Haziran 2017 Pazar günü TED Üniversitesi Spor Salonunda 27 yıllık hakemlik kariyerini sonlandırmıştır.

Yüksel GÜRSOY’un son maçı öncesinde düzenlenen törende Voleybol İl Temsilcisi Bayram OLGUN ve Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK birlikte hizmet anısına kendisine plaket takdim etmiş olup, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi A.Yücel YOLAGELEN tarafından da Yönetim kurulu adına hediye takdim edilmiştir.


Ayrıca İl Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Ömer YÖRÜKOĞLU, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erhan ALPARSLAN, Selçuk VURAL, A.Esra ZEYREK, hakemlerimiz Zeki BOCUTCU, Cengiz ALTUN, Cihat MUTLU, Ramazan MERT, M.Emre SEVİMLİ, Özlem TUTAR, Levent ASLAN ile Pelin Bengü ASLAN Yüksel GÜRSOY’u son maçı olan jübile maçında yalnız bırakmamışlardır.

Yüksel GÜRSOY’a Türk voleyboluna hakem olarak yapmış olduğu hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

 




voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır