ANKARA VHGD 20. YIL YEMEĞİ GERÇEKÇETİRİLDİ

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimizin 20. Yıl yemeği, 27 Mart 2013  Çarşamba akşamı HAKİK’de gerçekleştirildi.

 

 

 

Düzenlenen yemeğe Merkez Hakem Kurulunun eski ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Derneğimizin 20 yıllık geçmişinde görev yapmış olan Başkanlarımız, Türk voleyboluna uzun yıllar Hakem, Gözlemci, Antrenör ve İdareci olarak hizmet etmiş büyüklerimiz, İl Hakem Kurulu Üyeleri, Kulüplerimizin Yönetici ve Antrenörleri, Antrenörler Derneği Başkanı, Bilecik, Bolu, Eskişehir, İzmir, Tokat, Zonguldak illerinden gelen misafirler ve çok sayıda hakem ve gözlemci gecemize renk katmışlardır.

 

 

  

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yapmış olan, Ahmet ÇİMEN, Murat ÇEVİK, Eyüp BOSTANCI, İbrahim KARADUT, Cemalettin ÖZMEN, Ömer MİHALIÇCIK ve Mustafa YURTSEVER’e 20. Yıl ve Hizmet Anısına Dernek Yönetim Kurulu tarafından şükran plaketi takdim edilmiştir.

  

 

 

 

 

 

 

 

Tören sırasında duygu ve görüşlerini dile getiren eski Dernek Başkanlarımız Eyüp BOSTANCI ve Cemalettin ÖZMEN; “Böyle bir geceye katılmaktan, bizlerle birlikte olmaktan dolayı ve özellikle böyle anlamlı bir gecede plaket almaktan dolayı çok mutluluk duyduklarını, bunun içinde Dernek Başkanı Çetin OK ve Yönetim Kuruluna yapılan organizasyondan dolayı tebrik ve teşekkürlerini sunduklarını” belirtmişlerdir.

Plaket Töreni sonrasında Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimizin 20. Yıl pastası, tüm Başkanları, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve değerli büyüklerimizle birlikte kesildi.

 

 

 

 

  

Kesilen pastanın ardından eski Dernek Başkanlarımız Eyüp BOSTANCI ve Cemalettin ÖZMEN, Ankara havaları eşliğinde oynarken, yemeğe katılan davetlilerde onlara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak Derneğimizin 20. Yıl yemeğine uzaktan ve yakından katılarak bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

“HEP BİRLİKTE DAHA NİCE 20 YILLARA”

 

 

 

 

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır