DERNEĞİMİZİN GELENEKSEL İFTAR VE VEDA YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimizin Geleneksel iftar ve tayin olan üyelerimiz için düzenlediği yemek 20 Haziran 2015 Cumartesi değerli üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen yemeğe Ankara Voleybol İl Temsilcisi ve MHGK genel Sekreteri Eyüp BOSTANCI, İl Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyelerimiz Ahmet ÇELİK ve Hülya SAYDAM, eski Uluslar arası Hakem ve Gözlemcilerimizden İsmail Hakkı ESEMEN, VHGD Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin OK, Asalet KARAYEL, A.Yücel YOLAGELEN ve değerli üyelerimiz eşleri ile birlikte katılmışlardır.

 

İftar sonrasında tayinleri çıkan üyelerimiz Ertan YILMAZ (Balıkesir), Mustafa TAKIRTAŞ (İzmir) ve Soner GÖRGÜLÜ (Amasya/Merifon) için plaket töreni gerçekleştirilmiştir.

Üyelerimizden Ertan YILMAZ’ın plaketi eski Uluslar arası Hakem ve Gözlemcilerimizden İsmail Hakkı ESEMEN tarafından, Mustafa TAKIRTAŞ’ın plaketi Ankara Voleybol İl Temsilcisi ve MHGK genel Sekreteri Eyüp BOSTANCI tarafından, Soner GÖRGÜLÜ ve diğer üyelerimizin plaketi ve hediyeleri Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK tarafından takdim edilmiştir.

Plaket töreni sonrasında “BABALAR GÜNÜ” dolayısıyla Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK tarafından başta eski Uluslararası Hakem ve Gözlemcilerimizden camiamızın en büyük “MANEVİ BABASI” İsmail Hakkı ESEMEN olmak üzere, daha önce düzenlenen “ANNELER ve BABALAR GÜNÜ” töreninde hediyelerini alamayan Gözlemcilerimizden Özcan GÜNAL, Hakemlerimiz Cengiz ASLAN, Selçuk VURAL, Osman YILDIRIM, Halil TATAR, Ramazan&Sebile MERT, Gizem ÇALIK ve Sevgi ÖNEL’in Dernek Yönetim Kurulu tarafından hazırlatılan hediyeler takdim edilmiştir.

 

 

 

Ayrıca kısa bir süre önce “BABA” olma mutluğuna ulaşan Selçuk VURAL’a ve geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Ömer KURTULUŞ ve eşine Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimiz tarafından altın hediyeleri Dernek Başkanımız Çetin OK tarafından takdim edilmiştir.

 

Derneğimizin düzenlemiş olduğumuz bu güzel organizasyona katılarak bizleri ve tayin olan değerli üyelerimizi yalnız bırakmayan siz değerli üyelerimize, eşlerine ve misafirlerimize Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak teşekkür eder, bir sonraki organizasyonlarda tekrar birlikte olmayı dileriz.

 

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği

Yönetim Kurulu

 

 

 

  

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır